usb keymemory stickusb stick kopenusb 256gbusb stick 64gb 3.032gb usb stick64gb usb stickusb 256geheugenstick

Zoeken naar dual usb stick 64gb


dual usb stick 64gb
 
SANDISK Ultra Dual USB Drive 64GB kopen? MediaMarkt.
Productomschrijving voor SANDISK Ultra Dual USB Drive 64GB. De SanDisk Ultra Dual USB-drive is een USB-stick die niet alleen geschikt is voor de PC, maar ook voor uw Android-smartphone. Hij heeft namelijk naast de standaard USB-aansluiting ook nog een Micro-USB-aansluiting die u op uw telefoon koppelt.
Ultra dubbele USB-drive 3.0 SanDisk.
USB 3.0 achterwaarts compatibel met USB 2.0. Automatisch gevonden wanneer aangesloten op een smartphone of tablet met OTG-ondersteuning. Vereist Android smartphone of tablet met On-The-Go OTG-ondersteuning. Raadpleeg www.sandisk.com/dualdrive voor een lijst met compatibele apparaten. Noord, Midden en Zuid-Amerika. Europa/Aziƫ-Oceaniƫ/Latijns-Amerika/Midden-Oosten en Afrika. 5 YEAR LIMITED WARRANTY. 5-year limited warranty. For more information, see the Warranty and User Guide page. Go to SanDisk Global Customer Care. SANDISK ULTRA DUBBELE USB-DRIVE 3.0 Recensies. SanDisk Ultra dubbele drive 3.0 32GB OTG voor Android flashdrive recensie. Hier komt het op neer: De SanDisk Ultra Dual is een van de snelste drives die we hebben en heeft een van de laagste prijspunten die we tot nu toe hebben gezien binnen de 32GB OTG-capaciteit. Lees de recensie. Sandisk Ultra dubbele USB-drive 3.0 Recensie. Met zijn ontwerp dat past bij kleinere apparatuur en de ongelooflijke snelheidssprong is dit apparaatje het prijsverschil van 849, voor 64GB meer dan waard.
Ultra dubbele USB Type-C-drive SanDisk.
Met een dubbele aansluiting, stelt de SanDisk Ultra Dual Drive USB Type-C u in staat ruimte vrij te maken op uw smartphone of tablet 2 of bestanden over te dragen tussen meerdere apparaten, ongeacht of deze over een USB Type-C-poort of de traditionele USB Type-A-poort beschikken.

Contacteer ons

usb stick goedkoopste prijs
kingston usb stick 32gb
usb 128gb kopen
64gb stick
usb stick 3.0 128gb
usb stick 256 gb goedkoopste
100 gb usb stick
micro usb stick 64gb
dual usb stick 64gb
mini usb stick 64gb
usb stick 10gb